Ducato sahiplerine özel kazandıran setler!

Hijyen Kurallarına tamamen uygun FIAT Yetkili Servislerine içiniz rahat gelin, Ducato’ya özel fırsatlardan yararlanın. Ayrıca servis işlemlerinizde Yapı Kredi World’e özel 8 taksit imkanı!

Ducato ön fren balata değişimi 390 TL’den, triger kayış değişimi 1.280 TL’den, disk ve ön fren balata değişimi 1.570 TL’den, debriyaj seti değişimi 1.980 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla! 


 

Kampanya 02.06.2020 - 30.06.2020 tarihleri arasında 2 yaş ve üzeri belirli motorizasyonlar için geçerlidir. Setler yedek parça değişimi ve işçiliği kapsamaktadır. Tüm Fiyatlara KDV Dahildir. Yapı kredi taksit fırsatı 5+3 ay veya 5 taksit +1 ay taksit erteleme olarak sunulmaktadır. Yapı kredi taksit fırsatı başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyadan yararlanabilmek için FIAT Yol Arkadaşım mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek, ücretsiz üyeliğinizi tamamlamanız gerekmektedir. Tofaş kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi için Fiat Yetkili Servisleri ve FIAT Müşteri İlgi Merkezi: 444 22 55 ile irtibata geçebilirsiniz.

Ducato sahiplerine özel kazandıran setler!

Paylaş: